Грумінг центр

Салон краси для тварин

097 148-10-70
м. Львів, вул. Шевченка, 80 б (як дістатись?)

Стрижка котів - секрети техніки

Домашні коти перебувають в тісному співіснуванні з їхніми господарями, тому довгошерстним котикам необхідна процедура стрижки в цілях гігієни для тварини і естетичного вигляду для людини. Важливу роль також відіграє миття тварини, яке допомагає звільнити шерсть котика від мертвої шерсті і дати рости новій. Виставкових кішок вистригають на животі і боках, або по породі. Домашніх котиків стрижуть за бажанням їх господарів, зазвичай кожні 3 місяці, це дозволить полегшити Вам догляд за шерстю своєї кішки, а також позбутися не приємного і кропіткого прибирання шерсті по квартирі і з одягу. 
Домашня стрижка котика полягає в зістриганні шерсті на  тулубі і животику. Шерсть на лапах, голові і китицю хвоста залишають не стриженою, тільки профіліровують.
Якщо  в  Вашої тварини(собаки, кішки, кролика) з'явились ковтуни,не зволікайте- скористайтесь послугами грумера(перукаря тварин), так як ковтуни можуть стати причиною виникнення запальних процесів шкіри, запрілостей- створенню сприятливих умов для грибкових захворювань.