Грумінг центр

Салон краси для тварин

097 148-10-70
м. Львів, вул. Шевченка, 80 б (як дістатись?)

Догляд за шерстю Йоркширського тер'єра

Догляд за шерстю Йоркширського тер'єра.
Йоркширський тер'єр (англ. Yorkshire terrier), чи йорк - декоративна порода собак, виведена в Англії. Йорків використовували як охоронців жіночих сумок, йоркширського тер'єра запихали в сумочку, а коли злодій пхав руку, вони кусали злодія. Йоркширський тер'єр-жвавий, практично невтомні, завжди в русі собака. 
Собаки породи Йоркширський тер'єр потребують щоденного розчісування і догляду за шерстю і дресируванню, бо вони можуть стати агресивними.
Догляд за шерстю Йоркширського тер'єра починати краще з самого раннього віку, коли ще цуценя. Спочатку можна пару хвилин злегка розчесати шерсть і помасажувати шкіру, поступово збільшувати час цієї процедури до 30хв., цього часу вам в майбутьному вистачатеме  для того щоб привести свого улюбленця в елегантний вигляд. 
Миття Йоркширського тер'єра - ця річ індивідуальна, як і для кожної людини. Перш завсе потрібно вибрати правильний шампунь, необов'язково, щоб він був дорогим, головне, щоб він підходив Вашій тварині (після використання якого не з'являлась перхоть, проявлявся зуд, почервоніння шкіри). Також потрібно користуватись спреями для полегшення розчісування шерсті, він потрібен для того щоб ви не перетворили розчісування мокрої шерсті тварини на муку для себе і що саме гірше на каторгу для тварини.
Стрижку тварини краще доручити спеціалісту-грумеру. Спробувавши самому постригти свого Йоркширського тер'єра, це робота не з легких, приготуйиесь до того, що він буде видиратись, скавуліти, крутитись, може навіть і кусатись. НАЙГІРШЕ З ЦЬОГО ВСЬОГО, ЩО ВИ МОЖЕТЕ ЙОГО ПОРАНИТИ (НЕХОТЯЧИ), ПІСЛЯ ТАКОЇ СТРИЖКИ ВІН БУДЕ БОЯТИСЬ ЦІЄЇ ПРОЦЕДУРИ. ТОМУ КРАЩЕ ЗВЕРНУТИСЬ ДО СПЕЦІАЛІСТІВ, ЯКІ ПОКАЖУТЬ І ПІДСКАЖУТЬ ВАМ.

В Нашому Грумінг Центрі, Ви можете бути присутнім під час стрижки Вашого Йоркширського тер'єра, грумер покаже вам як правильно розчісувати шерсть, де приділяти більше уваги проблемним місцям, покаже в яких місцях ви можете самі час від часу підстригати Вашого улюбленця, щоб не дотримувати до повної стрижки і з економити Ваші гроші.