Грумінг центр

Салон краси для тварин

097 148-10-70
м. Львів, вул. Шевченка, 80 б (як дістатись?)

Де краще купувати корм для тварин?

Сьогодні в Нас є великий вибір як і кормів для тварин так і місць де можна придбати їх. Але чи відповідають вони своїй якості, поживністю корму, умовам зберігання, терміну придатності. Корма поділяються на супер-преміум, преміум і так звані бюджетні корма.
Супер-преміум - це найбільш повноцінні та збалансовані корми, що випускаються з урахуванням останніх наукових розробок великих дієтологічних центрів. Компоненти, що входять до складу корму, найвищої якості. Приготування кормів супер-преміум здійснюється із застосуванням спеціальних технологій. За рахунок цього поживні речовини кормів супер-преміум добре засвоюються тваринами. Хоча ці корми і дорогі, вони легко засвоюються і володіють великою поживною цінністю, тому їх витрата економічні.
При виготовленні кормів преміум класу використовуються продукти високої якості. Продукти що входять до їх складу вищої якості. Приготування кормів преміум класу також застосовується дотримання певних технологій. Корми преміум класу добре засвоюються, і їх витрати економні.
Бюджетні корма - ці корма збалансовані, повноцінні, але мають у своєму складі харчові фарбники і смакові добавки. Хоча ці корми і недорогі, поживність і засвоюваність цих кормів невисока, тому їх витрати більші.
АЛЕ ЯКИЙ Б ВИ КОРМ НЕ ВИБРАЛИ ДЛЯ СВОГО УЛЮБЛЕНЦЯ, завжди треба звертати увагу на умови його зберігання (температуру в приміщенні, де він знаходиться, на сирість, чи попадають на нього сонячні промені), термін придатності(чи не прострочений товар), цілісність упаковки (чи не пошкоджена, не вигорівша, не волога). Наша порада купувати корма і аксесуари в спеціалізованих магазинах, там маються всі сертифікати якості, які підтверджують якість певного виду товару.